Muuttolaatikot

 

Muutto kannattaa aloittaa hankkimalla kunnolliset muuttolaatikot. Kauttamme voit vuokrata edullisesti puhtaat ja kestävät muuttolaatikot.

Pahviset ja kevytmuovilaatikot kannattaa unohtaa jo heti kättelyssä sillä ne eivät suojaa tavaroitasi särkymiseltä ja niiden käsittely on huomattavasti vaikeampaa kahvojen puuttumisen sekä huonon pinoutuvuutensa ja kantavuutensa ansiosta.

Kauttamme vuokratut muuttolaatikot ovat edullisia. Tarjoamme vuokralle kahden eri kategorian muuttolaatikoita:

Muuttolaatikot A-sarja (puhtaat, pestyt laatikot) 0,16 € /kpl / päivä (minimivuokraushinta 25,00€ / tilaus). 

Muuttolaatikot B-sarja (suoraan pinosta otetut, saattaa olla likaisia) 0,10 € /kpl / päivä (minimivuokraushinta 20,00€ / tilaus). 

Muuttolaatikoiden toimitusmaksut:

Muuttolaatikoiden toimitusmaksu (sis. toimitus + nouto) pk-seudulle 55,00 €

Muuttolaatikoiden toimitusmaksu (sis. toimitus + nouto) Nurmijärven alueelle 50,00 €

Voit tilata laatikot suoraan kotiovellesi edulliseen hintaan ja muuton päätyttyä noudamme tyhjät laatikot sovittuna ajankohtana. Näin helpotat muuttostressiä osaltasi. Muuttolaatikoiden toimitusajat ovat arkisin 8-12 sekä 12-16. Viikonloppuisin erillisen sopimuksen mukaan. Meidän kauttamme laatikoiden toimitukset ja noudot myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle kuten mm. Turkuun, Tampereelle, Lahteen, Kotkaan sekä Jyväskylään. Kysy toimituksista rohkeasti lisää asiakaspalvelustamme!

Muuttolaatikoita voit myös noutaa varastoltamme Klaukkalan Metsäkylästä, osoitteesta Järventaustantie 240 / Halli 1. Noudot ja palautukset erikseen sovittaessa asiakaspalvelun kautta.

Itse-noudettaessa on hyvä soittaa 3-4 päivää ennen noutoa ja varata laatikot valmiiksi.

Muuttolaatikon edut

Muuttolaatikot ovat suunniteltu muuttoa ja siirtelyä varten. Muuttoaikakin lyhenee huomattavasti käyttämällä kunnollisia laatikoita. Muuttolaatikot pinoutuvat tyhjinä päällekäin, jolloin ne eivät vie lattiatilaa säilytyksen aikana. Täydet muuttolaatikot pinotaan päällekäin 4-5 kpl pinoiksi, jolloin ne on kätevä siirtää nokkakärreillä suoraan muuttoautoon ja niiden päälle voidaan lastata muuta tavaraa. BFG Service:n muuttolaatikoissa on yhteensä 4 kahvaa per laatikko ja näin ollen niiden kantaminen käsinkin on mukavaa ja helppoa.

Muuttolaatikoidemme mitat ovat seuraavat: Pituus 56 cm x leveys 36 cm x korkeus 30 cm. Tilavuus on 54 litraa. 

Oikea määrä laatikoita

Muuttolaatikoita varataan tarvittava määrä asuntosi koon ja tavaramäärän mukaan. Yksiö 10-20 kpl, kaksio 30-50 kpl, kolmio- ja neliöasunnot 50-80 kpl. Omakotitaloihin on hyvä varata keskimäärin 80-120 laatikkoa. Myös tietynlaisena nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko per 1 asuin-neliö.

Putipuhtaat muuttolaatikot

Pesemme A-sarjan muuttolaatikkomme jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhtaisiin A-sarjan laatikoihin voidaan pakata myös astiat sekä liinavaatteet. B-sarjan laatikoita suosittelemme esimerkiksi sellaisille tavaroille, joita ei haittaa pieni pöly laatikossa. 

Muuttolaatikoiden tilaukset ja tiedustelut:

Soittamalla 050 536 7856 tai 040 848 3593

Sähköpostilla: info@bfgservice.fi

 

Noutovarasto: Nurmijärvi, Järventaustantie 240 / halli 1.

Soitathan ennen tuloasi 30 minuuttia aikaisemmin, jotta tiedämme olla paikalla.

 

muuttolaatikot
 
muuttolaatikot