Muuttolaatikot

 

Muutto kannattaa aloittaa hankkimalla kunnolliset muuttolaatikot. Kauttamme voit vuokrata edullisesti puhtaat ja kestävät muuttolaatikot.

Pahviset ja kevytmuovilaatikot kannattaa unohtaa jo heti kättelyssäm sillä ne eivät suojaa tavaroitasi särkymiseltä ja niiden käsittely on huomattavasti vaikeampaa kahvojen puuttumisen sekä huonon pinoutuvuutensa ja kantavuutensa ansiosta.

Kauttamme vuokratut muuttolaatikot ovat edullisia, vain 0,13€/kpl/päivä (minimivuokraushinta 25,00€ / tilaus). Voit tilata laatikot suoraan kotiovellesi edulliseen hintaan ja muuton päätyttyä noudamme tyhjät laatikot sovittuna ajankohtana. Näin helpotat muuttostressiä osaltasi.

Muuttolaatikoita voit myös noutaa varastoltamme Klaukkalan Metsäkylästä, osoitteesta Järventaustantie 240 / Halli 1.
Itse-noudettaessa on hyvä soittaa jo edellisenä päiväna ja varata laatikot valmiiksi.

Muuttolaatikon edut

Muuttolaatikot ovat suunniteltu muuttoa ja siirtelyä varten. Muuttoaikakin lyhenee huomattavasti käyttämällä kunnollisia laatikoita. Muuttolaatikot pinoutuvat tyhjinä päällekäin, jolloin ne eivät vie lattiatilaa säilytyksen aikana. Täydet muuttolaatikot pinotaan päällekäin 4-5 kpl pinoiksi, jolloin ne on kätevä siirtää nokkakärreillä suoraan muuttoautoon ja niiden päälle voidaan lastata muuta tavaraa. BFG Service:n muuttolaatikoissa on yhteensä 4 kahvaa per laatikko ja näin ollen niiden kantaminen käsinkin on mukavaa ja helppoa.

Oikea määrä laatikoita

Muuttolaatikoita varataan tarvittava määrä asuntosi koon ja tavaramäärän mukaan. Yksiö 10-20 kpl, kaksio 30-50 kpl, kolmio- ja neliöasunnot 50-80 kpl. Omakotitaloihin on hyvä varata keskimäärin 80-120 laatikkoa. Myös tietynlaisena nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko per 1 asuin-neliö.

Putipuhtaat muuttolaatikot

Pesemme muuttolaatikkomme jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhtaisiin laatikoihin voidaan pakata myös astiat sekä liinavaatteet.

 

Muuttolaatikoiden tilaus

Soittamalla 050 536 7856 tai 040 848 3593

Sähköpostilla: info@bfgservice.fi

 

Noutovarasto: Nurmijärvi, Järventaustantie 240 / halli 1.

Soitathan ennen tuloasi, että tiedämme olla paikalla.

 

muuttolaatikot
 
muuttolaatikot