Rahoitusratkaisut

Haluatko maksaa muuttopalvelun laskusi Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot taulukosta

Avaa rahoitushakemus tästä »

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Olethan yhteydessä tämän jälkeen BFG Service Oy:n asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@bfgservice.fi tai soittamalla numeroon 050 536 7856.

Tekstiviesti - luotonhaku

Mikäli sinulla on käytössäsi älypuhelin, voit hakea rahoitusta myös tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla ”TALO”.

Saat hakemuslinkin puhelimeesi ja voit allekirjoittaa hyväksytyn sopimuksen sähköisesti TUPAS  varmenteella.

Olethan yhteydessä tämän jälkeen BFG Service Oy:n asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@bfgservice.fi tai soittamalla numeroon 050 536 7856.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Käyttäessäsi Resurs Bankin luottoa voit itse päättää kuinka aiot maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa ostoksesi kerralla tai valita sinulle sopivamman maksuvaihtoehdon.

Esimerkki

Esimerkki 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle. Luoton muusta käytöstä voi myös seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko.
Luotonantaja: Resurs Bank AB​