Muuttopalvelu

BFG Service Oy tarjoaa vaivattoman muutto- ja kuljetuspalvelun. Asiakas voi suoraan tehdä tarjouspyynnön muutosta täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen, joka on helppoa ja vaivatonta. Muuton tai kuljetuksen pystyy tilaamaan myös normaalisti sähköpostilla tai puhelimella. Palveluhinnastostamme voitte tarkistaa haluamanne palvelun hinnan.

Tästä tarjouspyyntölomakkeeseen

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta muutto- tai kuljetuspalvelua järkevällä hinnoittelulla ja kokemuksella. Kuljetuspalvelujen lisäksi vuokraamme muuttolaatikoita, jotka voidaan tarvittaessa toimittaa asiakkaalle suoraan kotiovelle sekä noutaa muuton jälkeen pois. Meiltä voit vuokrata halutessasi pelkän muuttomiehen tai vaikkapa useammankin. Lisäksi meiltä onnistuu kalusteasennukset sekä vanhojen kalusteiden kierrätyspalvelu. Toteutamme myös pianonsiirrot sekä loppusiivoukset yhteistyökumppanimme kautta luotettavasti ja vaivattomasti.

Kuljetuskalustoa meillä on käytössä aina pakettiautoista kuorma-autoihin. Kaikissa autoissamme on liikenneluvat. Muuttoautomme lähtevät liikenteeseen Klaukkalasta sekä Helsingistä. Kaikkiin pääkaupunkiseudun sisällä tapahtuviin muutoihin lisätään puolen tunnin matkalisä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella olevien kohteiden matkat lasketaan toteutuvien mukaisesti.

Loppusiivous

Toteutamme myös loppusiivoukset muuttokohteisiin. Hoida muutto vaivattomasti ja jätä meidän huoleksemme tavaroiden turvallinen siirto ja asunnon loppusiivous. Loppusiivouspalvelumme sisältää siivoojat, siivousvälineet sekä pesuaineet. Puhdistamme pinnat, kaapit, kylpyhuoneen sekä ikkunat. Kysy loppusiivouksen arvio asiakaspalvelustamme!

Pianonsiirrot

Muuttotavaroiden joukossa myös piano? Jätä tämän siirto meidän huoleksemme. Toteutamme muuttojen yhteydessä sekä erikseen myös pianonsiirtoja. Pystymme toteuttamaan turvallisesti ja ammattitaidolla kaikenlaisten pianojen siirrot normaaleista pianoista painavimpiin anttiikkipianoihin. Kysy pianonsiirron arvio asiakaspalvelustamme!

 

Palvelu Hinnasto
Pakettiauto ja kuljettaja alk. 75,00 € / tunti
Pieni kuorma-auto (20m3) + kuljettaja 80,00 € / tunti
Iso muuttoauto (36m3) + kuljettaja 85,00 € / tunti
Iso muuttoauto (36m3) + kuljettaja + apumies 115,00 € / tunti
Muuttomies, kantoapu yms. 35,00 € / tunti (sis. matkakulun erikseen tilattaessa)
Muuttopakkaus 35,00 € / tunti (sis. matkakulun erikseen tilattaessa)
Loppusiivous Pyydä tarjous!
Viikonloppu hinnoittelut Pyydä tarjous!
Muuttolaatikot 0,13 € kpl /vrk (20 kpl minimi vuokrausmäärä 7 vrk vuokrausajalla, kun noudetaan itse)
Muuttolaatikkokuljetukset (sis. tuonti ja nouto) 50,00 € (pääkaupunkiseutu) **
Pianonsiirrot Pyydä erillinen tarjous, katso yhteystiedot

** Hinnat koskevat lähialueita: Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo, Klaukkala, Nurmijärvi, Vihti, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Hyvinkää, Riihimäki.

Pidemmille alueille hinnoittelu aina erillisen tarjouksen mukaan. Kysy näistä erillinen tarjous!

Maksutavat:

Muuton ehdot:

Muuttojen hinnat sisältävät polttoainekustannukset, vakuutukset ja arvonlisäveron. Teemme tarvittaessa muuton ennakkokatselmuksen ilman veloitusta. Jos kyseessä on isompia kohteita esim. iso omakotitalo, toimisto- ja varastomuuttoja, sovitaan hinnat erikseen ns. avaimet käteen periaatteella. Muuttoaikaan lisätään matkaveloitus, joka suur-Helsingin alueella yksi tunti (*ei koske tarjouspaketteja). Minimiveloitus työlle on 3 tuntia (2 tuntia työt ja 1 tunti matkat) ja muuttolaatikoille 25,00 €. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. 

BFG SERVICE OY YLEISET TOIMITUSEHDOT

Muuttoautojen tilavuudet:

Pakettiautot 13-20 kuutiota

Kuorma-autot 20 - 36 kuutiota

(muuttoautoissa vakiona perälautanostin, nokkakärryt, sidontaliinat sekä suojaviltit herkästi kolhiintuville kalusteille. Mikäli haluat lisäksi joitain muita tarvikkeita, mainitse siitä tilatessasi muuttoa)

 

muuttoautomuuttoauto

 
 

 

 

 

 


Yritysmuuttopalvelu

 

Palvelu Hinnasto
Muuttomies 40,00 € / tunti ALV 0%
Kalusteiden purku ja asennus 42,00 € / tunti ALV 0%
Kuorma-auto + kuljettaja 90,00 € / tunti ALV 0%
Muuttolaatikkovuokra kpl / vrk 0,13 € ALV 0%
Muuttolaatikoiden tuonti ja vienti 50,00 € ALV 0%

 

Yritysmuuttopalvelun hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

 

Tästä tarjouspyyntölomakkeeseen